Features

DIA‑Go voor, tijdens en na je onderzoek op locatie

Als je vooraf aan je project een plattegrond toevoegt als afbeelding, kan je ter plaatse de toepassingen op de plattegrond slepen. Alle functionaliteiten van DIA‑Go werken net zo goed op een tablet. Je kan zelfs direct foto’s toevoegen met je tablet — óf je mobiel!

Maak met één klik een nieuw project aan

Bestaande klant met een nieuwe opdracht? 1‑2‑Klik‑en‑klaar. Zo houd je het voor jezelf overzichtelijk, voor je adminstratie en voor je klant.

Een object kan meer zijn dan een postcode

DIA‑Go voorziet naast de mogelijkheid een pand op postcode en huisnummer toe te voegen, diverse objecten die niet met een postcode kunnen worden aangeduid: een bospad op basis van GPS of een schip op basis van naam en lignummer. U vult dus nooit onzinnige velden in.

Actueel overzicht met real-time iconen

Iedere toepassing sleept u zo op de kaart, platte­grond of foto. De iconen worden geüpdatet zodra de resultaten van het lab binnenkomen. Uw rapport is dus altijd up-to-date zonder dat u hier iets voor hoeft te doen!

Sla standaardteksten op in iedere context

Telkens dezelfde conclusie of observatie opnieuw bedenken – én typen – is tijdrovend. Bovendien riskeert u typfouten en schrijft niet iedere DIA in uw team even begrijpelijk. U kunt de meest voorkomende teksten per veld opslaan en kiezen uit de eerder geschreven opties. Da’s pas gemak!

Google maps, KvK, BAG ingebouwd

Iedereen verwacht tegenwoordig dat alle digitale diensten op een slimme manier aan elkaar gekoppeld zijn. En terecht – want het kan. Zo kan u het Google Streetview beeld automatisch op de voorzijde van het rapport plaatsen. Dat bespaart tijd!

Voeg uw eigen Word document in als sjabloon

DIA‑Go werkt met een standaardsjabloon. U kunt hier uw eigen logo en bedrijfsgegevens aan toevoegen en u bent klaar. Heeft u een eigen rapportsjabloon? Door het toevoegen van een aantal template codes kan het rapport automatisch in uw vormgeving worden gezet. Zo blijft u zichtbaar onderscheidend.

Rapport genereren als PDF én versturen vanuit DIA‑Go

DIA‑Go logt uw voortgang en zorgt voor automatische versienummering van uw rapporten. U hoeft nooit meer te zoeken, want alle informatie staat op een logische plek in één systeem.