Over DIA-Go

DIA-Go staat voor snelheid en beweging. Omdat de wereld niet stilstaat, zal DIA-Go ook blijven groeien. Zo zullen we nieuwe features toevoegen, meebewegen met aanpassingen in wet- en regelgeving en het systeem nog gemakkelijker maken om te gebruiken.

Het systeem is in samenwerking ontwikkeld door partijen met ervaring in de asbest branche:

Samson IT is een software ontwikkelaar, gespecialiseerd in het koppelen van online tools om zo de meest efficiënte workflow voor de gebruiker te creëren. Zij hebben vele jaren ervaring met de processen in de asbest branche door het ontwikkelen van inventarisatiesoftware voor grote bedrijven en het interne- en klantensysteem voor Stella Analyse.

Stella Analyse is het grootste onafhankelijke asbestlaboratorium van Nederland. Zij leveren hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs door een uitgekiende, gedigitaliseerde workflow. Hierdoor zijn de resultaten van de analyses sneller beschikbaar voor het maken van uw rapportage.

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

Gerard van den Boom

Directeur Inventario